Formel 1 blir ofte kalt en av de største sportene i verden (den er i alle fall en av de dyreste). Allikevel er det ikke så mange nordmenn som har fått øynene opp for denne spennende sporten – før nå. Flere og flere velger å ta turen til utlandet for å oppleve et Grand Prix!

Om du er en av mange nordmenn som har oppdaget Formel 1, er sannsynligheten stor for at du drømmer om å se et Grand Prix Live-arrangement i løpet av livet. Du er ikke alene. Formel 1 er spektakulært nok å se på TV, men helt fantastisk å oppleve live.

Formel 1 live – en spektakulær opplevelse

Når du har bestemt deg for at du ønsker å oppleve et Formel 1 Grand Prix har du enda en beslutning foran deg. Hvor skal du dra? Hvilket Grand Prix skal du se? Mulighetene er uendelige, og du kan velge å holde deg til Europa, eller å fly helt til Australia!

Det er altså mer enn løpet i seg selv som vekker nysgjerrigheten. Uansett hvor du velger å dra, er det hele et spennende eventyr. Du kan oppleve hele Grand Prix-helgen fra første trening (Free Practice 1) på fredag, til selve løpet (Grand Prix) på søndagen. Uansett får du garantert en fantastisk helg.

Mange måter å oppleve Formel 1 på

Selvfølgelig er det spenning fra første sekund, uansett hvilket Grand Prix du lander på. De har alle sine fordeler og ulemper, og enten du ønsker å oppleve den klassiske Nürburgring i kjent stil, eller se Hamilton og gjengen sno seg forbi the Wall of Champions i Canada, har du muligheten.

Å dra på reise for å oppleve Formel 1 er virkelig en opplevelse utenom det vanlige, og noe du sent vil glemme. Du kan velge å bestille Grand Prix-billetter, fly og hotell hver for seg, eller booke alt som en pakke gjennom kjente reisebyråer. Uansett vil du kjenne hårene reise seg når de starter motorene!